Wij van Dyckhaven Verzekeringen gaan mee met de veranderingen van deze tijd, onze producten worden hier uiteraard op aangepast.

Zonnepanelen

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen. Voor een beter milieu maar ook om kosten te besparen op de energierekening. Die zonnepanelen zitten vast aan je woning, dus die zijn automatisch meeverzekerd zou je denken. Maar dit is vaak niet het geval. Vervelend als er iets gebeurt. Maar vooral ook heel vreemd, want dit soort ontwikkelingen zijn én goed voor de verzekerden, én goed voor de maatschappij. Bij Dyckhaven Verzekeringen kun je zonnepanelen nu heel makkelijk mee verzekeren.

Elektrisch rijden

Wat heeft elektrisch rijden nu te maken met een Woonhuisverzekering? Niets zo zou je op het eerste gezicht zeggen. Maar als je een oplaadpaal hebt die op het terrein van je woning staat, dan is dat een waardevol object. Is die mee verzekerd met je auto? Nee, dat niet. Is die standaard mee verzekerd met je woonverzekering? Nee, meestal ook niet. Bij de vernieuwde Woonhuisverzekering van Dyckhaven Verzekeringen wel!

Airbnb en het delen van bezit

We leven in een economie waarin delen van bezit steeds belangrijker wordt. Bijvoorbeeld Airbnb groeit sterk als platform waarop particulieren hun kamer, woning, of appartement aan reizigers verhuren. Maar verzekeringen zijn niet ingericht op delen. Ze gaan uit van individueel bezit. De hoogste tijd om dit aan te passen! Wil je je woning verhuren via bijvoorbeeld Airbnb of Wimdu? Dit kan je bij Dyckhaven Verzekeringen meeverzekeren met de keuzedekking verhuur.

Meer over de vernieuwde verzekeringen weten?

De vernieuwde verzekeringen bieden zekerheid bij het wonen van nu.

Dyckhaven- Postbus 156- 5490 AD Sint Oedenrode - info@dyckhaven.nl