Extra opties Bootverzekering

Volgboot

Ook is het mogelijk uw volgboot mee te verzekeren tegen dezelfde risico's als uw boot. De volgboot (maximaal 10pk) kunt u bij een kajuitboot gratis meeverzekeren tot EUR 5.000,-. Eventuele schade aan uw volgboot heeft geen gevolgen voor de no-claimkorting.

Boottrailer

Wanneer u kiest voor een Casco of Casco+ dekking is het mogelijk uw boottrailer mee te verzekeren. De boottrailer is dan verzekerd voor plotselinge en onvoorziene beschadigingen of verlies door elk onverwacht van buitenkomend onheil, ook wanneer dit het gevolg is van een eigen gebrek. De maximale vergoeding betreft de dagwaarde van de trailer.

Ongevallenverzekering

Met deze ongevallenverzekering bent u verzekerd voor blijvende invaliditeit en overlijden door een ongeval van u en andere verzekerden tijdens een recreatief verblijf aan boor van uw boot. De dekking geldt ook wanneer u aan- en van boord gaat. Ook bent u verzekerd voor een ongeval tijdens verblijf aan boord van een andere boot.

Verhoogd Eigen risico

Het standaard eigen risico bedraagt EUR 125,- per gebeurtenis. Voor een extra korting op uw premie kunt u dit eigen risico zelf verhogen.

Dyckhaven- Postbus 156- 5490 AD Sint Oedenrode - info@dyckhaven.nl