Hobby- en Sportartikelenverzekering

Sporten is spannend en ontspannend tegelijk. Zeker als u een buitensport beoefent, zoals paardrijden, golfsurfen, duiken of snowboarden. Geniet u in uw vrije tijd actief van uw sport of hobby? Denk dan aan onze speciale Hobby- & Sportartikelenverzekering. Dan is de kostbare uitrusting van uw hele gezin overal ter wereld verzekerd tegen schade, diefstal en verlies. Ook voor uw kampeeruitrusting!

U kunt uw Hobby- & Sportartikelenverzekering volledig aanpassen aan uw wensen en eisen. U kiest zelf welke artikelen u wilt verzekeren. Of het nu gaat om speciale kleding, schoenen of andere spullen die u nodig heeft. Uw uitrusting is het eerste jaar verzekerd tegen de nieuwwaarde. Dat is het bedrag dat u zou moeten betalen voor uw nieuwe spullen. En dat is het bedrag waarop wij de vergoeding voor schade, diefstal en verlies bereken. Zo ontvangt u het eerste jaar dus altijd de juiste (en hoogste) vergoeding! Als uw verzekerde artikelen niet meer te gebruiken zijn, begrijpen wij dat u zo snel mogelijk nieuwe wilt kopen. Daarom zorgen wij snel voor een vergoeding. Meestal heeft u onze vergoeding binnen een aantal dagen op uw rekening staan.

Bijna alle denkbare hobby- en sportartikelen verzekerd

Welke hobby of sport u ook beoefent, u kunt bijna alle denkbare artikelen verzekeren. Denk bijvoorbeeld aan muziekinstrumenten, zoals een saxofoon of elektrische gitaar. Of aan uw skeelers, surfplank of snowboard. Zie op de overige pagina's welke artikelen u kunt verzekeren!

Het hele gezin verzekeren

Bent u niet de enige thuis die vaak en graag sport? Verzeker dan ook de uitrusting van uw partner en kinderen. Dat kan op dezelfde verzekering én tegen een voordelige premie.

Overal ter wereld verzekerd tegen diefstal, verlies en schade

Hoe zuinig u ook bent op uw spullen, ze kunnen altijd stukgaan of gestolen worden. Waar u uw spullen ook mee naartoe neemt, u bent overal ter wereld verzekerd. Dus ook als u uw duikhorloge verliest op de bodem van de Rode Zee!

Ook voor beroepsmatig- en halfberoepsmatig gebruik.

Gebruikt u uw hobby- en sportartikelen niet zozeer in uw vrije tijd, maar meer voor uw beroep? Bijvoorbeeld omdat u topsporter bent of professioneel pianist? Ook dan kunt u de Hobby- & Sportartikelenverzekering afsluiten. Vraag ons naar de premie en voorwaarden.

Dyckhaven- Postbus 156- 5490 AD Sint Oedenrode - info@dyckhaven.nl