Verzekeraars Hulpdienst Sticker VHD

VHD- sticker

Door het goed functionerende digitale netwerk zijn de VVHD stickerHD- stickers op uw auto al lang niet meer nodig. Op basis van uw kenteken weet de hulpdienst al direct waar u verzekerd bent en welke actie zij moeten ondernemen. Toch geeft een VHD- sticker een klassiek tintje aan uw auto en daarom hebben wij bij Dyckhaven Verzekeringen de sticker opnieuw uitgebracht.

Speciaal voor op uw oldtimer of klassieke camper leveren wij de ouderwetse "Verzekeraars Hulpdienst Sticker (VHD)"  U ontvangt deze sticker bij het afsluiten van een oldtimerverzekering of camperverzekering. De Hulpdienststicker is vervaardigd van statisch materiaal zodat er geen vervelende plakresten achterblijven als u de VHD sticker verwijderd. De VHD stickers worden nieuw geleverd.

Oldtimerverzekering

Bij Dyckhaven Verzekeringen stelt u zelf de beste verzekering voor uw oldtimer samen. De premie is afgestemd op het aantal kilometers per jaar en de periode waarin u rijdt. U bepaalt zelf waarvoor u verzekerd bent. Bovendien heeft u altijd recht op gratis hulpverlening in Nederland. Daarnaast geldt bij pech een zogenoemde "altijd-terughaal-garantie" die eventueel uit te breiden is naar heel Europa.

Dyckhaven- Postbus 156- 5490 AD Sint Oedenrode - info@dyckhaven.nl