Bekkers Autoschade

U moet er natuurlijk niet aan denken dat uw meest slechte droom waarheid wordt. Uw kostbare oldtimer raakt beschadigd!!!

Talloze problemen schieten er tegelijk in uw gedachten….. Wie gaat dit maken? Zijn die onderdelen nog te krijgen? Passen die wel goed? Als die delen er niet zijn, wat dan? Is er achteraf echt niets meer van te zien?

Met de oldtimer verzekering van Dyckhaven heeft u natuurlijk een ‘dyck’ van een verzekering afgesloten voor het geval er onverhoopt iets mis gaat met uw kostbare bezit. Die eerste gedachte, wie gaat dit maken? Heeft Dyckhaven dan ook al voor u geregeld!

We stellen u voor aan het team van Bekkers Autoschade in Eindhoven. Dit is niet zomaar een schadebedrijf maar een bedrijf waar met liefde, enthousiasme en deskundigheid automobiel erfgoed in ere wordt gehouden. Met ouderwets vakmanschap en behulp van modern equipment zijn ze er in staat om de rest van die vervelende problemen voor u op te lossen. Bekkers heeft vele contacten om ook heel zeldzame onderdelen te vinden. Niet goed passende onderdelen worden passend gemaakt. Niet te leveren onderdelen? Maken ze het zelf!  Is er achteraf iets van te zien? Neen maar het komt wel voor dat een auto achteraf mooier is geworden als voorheen.

Bij Dyckhaven verzekeringen zijn we blij met de samenwerking met Bekkers Autoschade. Samen zijn we er echt van overtuigd dat we ieder op ons eigen vakgebied u de kwaliteit bieden die van ons mag verwachten.

Dyckhaven en Bekkers een sterke combinatie als er onverhoopt iets mis gaat met uw oldtimer

Dyckhaven- Postbus 156- 5490 AD Sint Oedenrode - info@dyckhaven.nl