De Lat Hoog LeggenSportservice Noord Brabant

De samenwerking met Sportservice Noord Brabant en Dyckhaven Verzekeringen biedt uw sportvereniging tal van voordelen.  De afspraken binnen het collectiviteitsprogramma leveren u vaak een aanzienlijk premiebesparing op. Dyckhaven Verzekeringen kan u dit bieden omdat wij voor sportverenigingen speciale afspraken hebben gemaakt met de grootste Nederlandse verzekeraars. 

U bent daardoor verzekerd van kwalitatief hoogstaande  verzekeringsproducten die speciaal zijn samengesteld voor sportverenigingen. Deze verschillende verzekeringen  worden in één overzichtelijk pakket bij u aangeboden. De lat is bij het samenstellen van uw pakket hoog gelegd! Heldere voorwaarden en een uitstekende verzekeringsdekking.

Dyckhaven Verzekeringen heeft van verzekeren haar vak gemaakt. Wij doen het er “niet even bij”. Iedere dag werkt een team van ruim 50 verzekeringsspecialisten aan het beantwoorden van vragen op het gebied van acceptatie en schaderegeling.  Alle specialisten die bij Dyckhaven verzekeringen werken zijn volledig WFT gekwalificeerd en bovendien heeft u met uw verzekeringsvragen uw eigen aanspreekpunten. Korte lijnen met een specialist is wel zo fijn als u met vragen zit. Heeft u liever een persoonlijk gesprek bij uw vereniging? Onze accountmanager stapt graag in de auto om u te bezoeken. U kunt bovendien bij ons 24 uur per dag terecht in uw eigen extranet waar u al uw verzekeringsgegevens eenvoudig kunt raadplegen. Daarnaast is er een speciale Dyckhaven app waar veel nuttige informatie op te vinden is.

Uw voordelen:

  • Premievoordeel door collectiviteitsafspraken
  • Maatwerkpakket door afspraken met Nederlands grootste verzekeraars
  • Team van ruim 50 verzekeringsspecialisten
  • Eigen aanspreekpunten
  • Accountmanagement
  • Dyckhaven verzekerings-app
  • Extranet waar u al uw verzekeringsgegevens kunt raadplegen

Dyckhaven Verzekeringen is een mensenbedrijf. Het is nu eenmaal prettiger zaken te doen met mensen die begrip hebben voor uw situatie. Wij bouwen aan een open en informele relatie. Zo snappen we precies waar u mee zit. Wij verheugen ons op de samenwerking met uw sportvereniging. U bent van harte welkom!

Dyckhaven - Pettelaarpark 110 5216 PS 's-Hertogenbosch  - info@dyckhaven.nl

Dyckhaven is onderdeel van Summa Groep