Schade melden

Vult u HIER het schadeformulier in.

Voor het melden van uw schade hebben wij een digitaal schadeformulier ontwikkelt. Middels een aantal vragen proberen wij zo veel mogelijk relevante informatie met betrekking tot uw schade te krijgen zodat wij u vervolgens snel van dienst kunnen zijn. Ook heeft u de mogelijkheid om bijlage(n) toe te voegen, u kunt hierbij onder andere denken aan foto's en nota's ter onderbouwing van de schade.

Ook voor het insturen van een Europees Aanrijdingsformulier kunt u dit digitale schadeformulier gebruiken. Indien u bij 'soort verzekering' kiest voor Motorrijtuigen hoeft u slechts enkele gegevens in te vullen en vervolgens kunt u het aanrijdingsformulier als bijlage aan de melding toevoegen.

Na het insturen van het formulier ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres een bevestiging met daarin een kopie van het verzonden formulier.

Het invullen en versturen van een schadeformulier is niet altijd noodzakelijk. Neem bij schade altijd eerst contact met ons op, wij zullen u vervolgens informeren omtrent de te nemen vervolgstappen.

Dyckhaven - Pettelaarpark 110 5216 PS 's-Hertogenbosch  - info@dyckhaven.nl

Dyckhaven is onderdeel van Summa Groep