Kortlopende reisverzekering

De kortlopende reisverzekering wordt per reis afgesloten, ideaal als u een of twee keer per jaar op vakantie gaat. De kortlopende reisverzekering is af te sluiten in drie verschillende varianten; Basis, Uitgebreid en Totaal.

Basis

Hiermee bent u verzekerd voor personenhulpverlening na ziekte, ongeval of overlijden, telefoonkosten die te maken hebben met een verzekerde gebeurtenis, buitengewone kosten die u lijdt na ziekte, ongeval of overlijden, schade aan bagage en reisdocumenten en schade aan uw vakantieverblijf. Ook wanneer u spontaan een middag gaat sporten zijn de risico's meeverzekerd. Bijna alle sporten zijn meeverzekerd, dus bijvoorbeeld ook abseilen, raften of bungeejumpen. Wanneer de vakantie geheel in het teken van (winter)sport staat dient u de uitbreiding Sport mee te verzekeren.

Uitgebreid

Deze dekking bevat de basisdekking, inclusief geneeskundige kosten. Hiermee krijgt u de kosten voor een medische behandeling in het buitenland vergoed. Dit doen wij voor zover de kosten niet vergoed worden door uw zorgverzekeraar, ook is het noodzakelijk dat de behandeling niet kan worden uitgesteld tot u terug bent in Nederland.

Totaal

Deze verzekering bevat dezelfde dekking als de reisverzekering Uitgebreid, daarbij biedt deze verzekering dekking voor ongevallen. U bent verzekerd als u tijdens de reis overlijdt of blijvend invalide wordt als gevolg van een ongeval.

Dyckhaven- Postbus 156- 5490 AD Sint Oedenrode - info@dyckhaven.nl