Doorlopende reisverzekering

De doorlopende reisverzekering hoeft maar één keer afgesloten te worden om u vervolgens altijd te verzekeren. U kunt kiezen uit drie varianten, Basis, Comfort en Optimaal.

Basis

Met deze reisverzekering bent u verzekerd tegen de belangrijkste risico's tijdens uw reis. Per reis bent u voor zestig aaneengesloten dagen verzekerd en heeft u recht op deskundige hulpverlening. U bent verzekerd voor toegebrachte schade in uw hotelkamer of vakantiehuis en voor extra reis- of telefoonkosten. Deze verzekering heeft standaard een Europa dekking, het is mogelijk de verzekering uit te breiden met een Werelddekking. De Basisdekking is uit te breiden met dekking voor schade aan bagage, ongevallen of geneeskundige kosten. Personenhulp is standaard verzekerd, hiermee heeft u recht op hulp bij ziekte, ongevallen of overlijden van u of een andere verzekerde, het toezenden van medicijnen of kunst- en hulpmiddelen en het overmaken van geld in noodgevallen.

Comfort

De Comfort reisverzekering is een uitbreiding van de Basisverzekering. Met de Comfort dekking bent u negentig dagen aaneengesloten verzekerd en heeft u recht op ruimere vergoedingen bij een eventueel beroep op uw verzekering. Ook de Comfort dekking kent standaard een Europa dekking welke uitgebreid kan worden naar een Werelddekking.

Optimaal

Het motto van de Optimaalverzekering is "alles perfect geregeld". Met deze uitgebreide verzekering komt u niet voor verrasisngen te staan. U bent verzekerd voor schade aan bagage, geneeskundige kosten, diefstal of verlies van geld en rechtsbijstand. Bovendien vergoeden wij voor uw bagage tot twee jaar oud de nieuwwaarde, zonder eigen risico. En gaat u lang reizen of bijvoorbeeld overwinteren in een warm land? Dan bent u maar liefst 180 dagen aaneengesloten verzekerd, wereldwijd.

Dyckhaven- Postbus 156- 5490 AD Sint Oedenrode - info@dyckhaven.nl