Pechhulp voor auto of motor

Pech krijgen kan altijd. Daarom is Pechhulp van Allianz Global Assistance de ideale aanvulling op uw autoverzekering. Met deze Pechhulp kunt u rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor. Als u pech krijgt, dan staat er een netwerk van professionele hulpverleners klaar om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

De Pechhulp is kentekengebonden. Dat wil zeggen dat uw auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Wel zo handig als bijvoorbeeld uw partner of kinderen van het voertuig gebruik maken.

Allianz Global Assistance

Ongeveer 2,5 miljoen auto’s en motoren rekenen op de hulpverlening van Allianz Global Assistance bij pech of een ongeval. 'Als Allianz Global Assistance zo groot is, waarom ken ik ze dan niet?', denkt u wellicht. Dit komt omdat Allianz Global Assistance al lange tijd ook hulp verleent uit naam van haar klanten. Grote kans dus dat u al eens door Allianz Global Assistance bent geholpen, zonder dat u het wist. Door hun jarenlange ervaring in hulpverlening bij ongeval en pech, weten zij als geen ander wat te doen als uw auto of motor er een keer mee ophoudt. Of u nu op weg bent naar uw werk of de wintersport in Oostenrijk, zij zorgen ervoor dat u snel uw reis weer kunt vervolgen. 

Dyckhaven- Postbus 156- 5490 AD Sint Oedenrode - info@dyckhaven.nl