Doorlopende annuleringsverzekering

Met de doorlopende annuleringsverzekering bent u verzekerd voor de kosten voor het afzeggen van uw vakantie. Ook reisdagen die u niet meer heeft kunnen gebruiken door het noodgedwongen afbreken krijgt u vergoed. De doorlopende annuleringsverzekering kent twee varianten, de Annulering en de Allrisk Annulering.

Annulering

Hiermee bent u verzekerd voor annuleringskosten, ongebruikte reisdagen, annulering na ziekenhuisopname en voor gedwongen eerdere terugkeer. De dekking voor annuleringskosten is van kracht bij annulering in verband met bijvoorbeeld overlijden, ernstige ziekte of ernstig letsel door een ongeval van een partner of familie, zwangerschap, een onverwachte nieuwe woning of wanneer u plotseling werkloos wordt. U bent verzekerd voor ongebruikte reisdagen bij ziekenhuisopname van u of een andere verzekerde, of wanneer een verzekerde beslist thuis aanwezig moet zijn.

Allrisk Annulering

De Allrisk annuleringsverzekering biedt dezelfde dekking als de Annuleringsverzekering, echter kunt u met deze verzekering uw vakantie annuleren of vroegtijdig afbreken wanneer u vindt dat u daar een goede reden voor heeft. De uitzonderingen op deze regel zijn annulering wanneer u geen zin meer heeft in de vakantie, u vindt dat het weer niet goed genoeg is, de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is of wanneer u vanuit het Calamiteitenfonds al recht op een uitkering heeft.

Dyckhaven- Postbus 156- 5490 AD Sint Oedenrode - info@dyckhaven.nl