Zorgverzekering 2023

U kunt uiterlijk op 31-12-2022 uw huidige zorgverzekering opzeggen.

In november kreeg u van uw zorgverzekeraar uw zorgpolis voor het nieuwe jaar. Het is belangrijk om deze polis goed te bekijken. Bijvoorbeeld omdat uw zorgbehoefte voor het komend jaar anders is. Daarnaast kan een zorgverzekeraar de polisvoorwaarden ieder jaar aanpassen, waardoor u met dezelfde polis anders verzekerd bent. Ook als uw zorgbehoefte niet verandert, is het dus goed om te controleren of uw zorgverzekering nog passend is.

Zorgverzekering aanpassen of overstappen

Voldoet uw zorgpolis niet meer aan uw wensen? Dan kunt u de huidige zorgpolis aanpassen of overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Een andere zorgverzekering afsluiten kan online of telefonisch. Doe dit ieder jaar uiterlijk op 31 december. Dan zegt de nieuwe zorgverzekeraar automatisch uw oude zorgverzekering op. Als u zelf uiterlijk op 31 december uw zorgpolis opzegt, heeft u tot 1 februari de tijd om een nieuwe zorgpolis af te sluiten.

In 2023 verandert er weer het een en ander aan uw zorgverzekering. De zorgpremie gaat met zo'n 10 euro per maand omhoog. Daarnaast verdwijnt de korting op de collectieve zorgverzekering. Het eigen risico blijft, net als de afgelopen jaren, 385 euro. Wij helpen u graag met het vergelijken en afsluiten van uw zorgverzekering voor 2023. Onze partner Quorim heeft voor u een vergelijkingsprogramma waarmee u een groot aantal verzekeraars kunt vergelijken en gelijk eenvoudig een nieuwe verzekering kunt afsluiten. Klik voor meer informatie op onderstaande link.

Uw zorgverzekering vergelijken en afsluiten?  Klik hier om toegang te krijgen

Terug

12-12-2022

Dyckhaven - Pettelaarpark 110 5216 PS 's-Hertogenbosch  - info@dyckhaven.nl