Wintersportdekking

We verzekeren wintersportvakanties en we zijn zelf ook liefhebbers van skiën en snowboarden. Daarom is onze wintersportdekking zo compleet. Met het afsluiten van een extra wintersportdekking dekt u het verhoogde risico af. Want dit is niet standaard gedekt op de reisverzekering. Hoe zit dat?

Een wintersportdekking is een ‘upgrade’ van uw reisverzekering. U verzekert er het extra risico mee dat u loopt tijdens de wintersport. De wintersportdekking zorgt er dus voor dat de dekkingen die u heeft afgesloten ook van toepassing zijn als u aan het skiën of snowboarden bent.

Geneeskundige kosten + Wintersport = geen hoge rekeningen achteraf 

Krijgt u een ongeluk tijdens het skiën of snowboarden? Een zorgverzekering vergoedt weliswaar (gedeeltelijk) de geneeskundige kosten, maar de kosten voor vervoer per helikopter, ‘banaan’ of gipsvlucht neemt de zorgverzekeraar niet altijd voor zijn rekening. En in klinieken in Oostenrijk zijn vaak de doktersrekeningen aanzienlijk hoger dan bij ons. Uw zorgverzekering vergoedt, zelfs met een aanvullende verzekering, deze kosten vaak maar tot een bepaald maximum. Onze reisverzekering met geneeskundige kosten en wintersportdekking vergoedt deze kosten wél. Bovendien nemen de medewerkers van onze alarmcentrale alle hulpverlening uit handen.

Bagage + Wintersport = al je (gehuurde) spullen zijn gedekt

Worden uw spullen beschadigd of gestolen tijdens wintersport? Wederom is de wintersportdekking de beste upgrade van de bagagedekking. Met de combinatie van de dekkingen krijgt u namelijk uw spullen vergoed. Maar let op; verzeker u uitrusting niet dubbel. Huurt uw bijvoorbeeld ski’s of een snowboard? Dan hoeft u hier ter plaatse geen extra verzekering bij af te nemen. Als u bij ons een wintersportdekking en bagagedekking hebt afgesloten, zijn deze spullen namelijk al verzekerd tegen schade of diefstal.

Off-piste + Wintersport = verzekerd plezier!

Off-piste skiën is niet bij elke verzekeraar gedekt. Bij ons wel, want we zijn ware wintersportliefhebbers die zich ook wel eens buiten de piste wagen. Zo kunt u volop van uw wintersportvakantie genieten. Hierbij geldt wel een kanttekening: het moet verantwoord blijven. Negeert u de waarschuwingen of een verbod op en rond de piste? Of gaat u skiën in een gebied waarvoor lawinecode 3 of hoger is afgegeven? Dan bent u niet verzekerd.

Terug

03-01-2017

Dyckhaven - Pettelaarpark 110 5216 PS 's-Hertogenbosch  - info@dyckhaven.nl

Dyckhaven is onderdeel van Summa Groep