Verzekerd op vakantie

Coronavirus: Wat zijn de gevolgen voor uw geplande reizen? Er wordt geen vergoeding gegeven voor corona gerelateerde schade als u reist naar een land waar het reisadvies op de datum van vertrek oranje of rood is. Bekijk ook de veelgestelde vragen en antwoorden

Voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uit trekt, is de Doorlopende Vakantiereis- en annuleringsverzekering een ideale oplossing. Vakantieplezier verzekerd, het hele jaar door.

Reisverzekering
U kunt kiezen voor een aflopende of doorlopende reisverzekering. Gaat u in totaal langer dan 3 weken per jaar op vakantie? Inclusief dagjes en weekendjes weg? Kies dan voor een doorlopende reisverzekering. U bent dan minder premie kwijt dan voor een aflopende reisverzekering. Of u nu een dagje weg naar het

Controleer uw verzekerde bedragen voor bagage!

buitenland hebt gepland, een zonvakantie, wintersportvakantie of duikvakantie, met de Doorlopende Reisverzekering bent u uitgebreid verzekerd. Bij ons kunt u eenvoudig een keuze maken uit de verzekerde rubrieken en de gewenste verzekerde bedragen. Zo heeft u een reisverzekering die precies bij u past!

Annuleringsverzekering
Het kan voorkomen dat u onverwacht toch niet op vakantie kunt, dat u vertraging oploopt op de heenreis of dat u uw vakantie tussentijds moet afbreken. In die gevallen komt de doorlopende annuleringsverzekering u goed van pas. Want daarmee vangt u (een deel van) de kosten van uw reisorganisatie of accommodatie op. U kunt de doorlopende annuleringsverzekering eenvoudig afsluiten als onderdeel van uw doorlopende reisverzekering. Zo regelt u alles in één keer. De reissom is naar keuze verzekerd en afgestemd op uw reis.

Offerte of meer informatie

Wilt u meer weten over onze reis- en annuleringsverzekering? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het beantwoorden van uw vragen of het verstrekken van een aanbieding.

Zekerheden App

Download de Zekerheden App voordat u op vakantie gaat.

De Zekerheden App, handig om te hebben!

Zo heeft u altijd alle gegevens bij de hand: Zekerheden App Dyckhaven.

Wij wensen u een goede vakantie toe!

Terug

02-07-2020

Dyckhaven - Pettelaarpark 110 5216 PS 's-Hertogenbosch  - info@dyckhaven.nl

Dyckhaven is onderdeel van Summa Groep