Van Mossel bij autoruitschade

Heeft u autoruitschade? Dat is vervelend, zeker als deze zich in uw gezichtsveld bevindt. Om grotere schade te voorkomen moet u dit op tijd laten repareren. Ruitreparatie is belangrijk voor een optimaal zicht op de weg, maar ook voor uw veiligheid! De effectiviteit van de kooiconstructie en airbags zijn voor een groot deel afhankelijk van de voorruit van uw auto.

Van Mossel Autoschade is dé specialist in ruitreparatie en vervanging. Met vestigingen in heel Nederland is Van Mossel altijd dichtbij. De vakmensen zorgen ervoor dat de overlast tot een minimum beperkt blijft zodat u weer snel en zonder zorgen op weg kunt.

Ook bij een sterretje in de voorruit is het belangrijk dit snel te laten repareren, door onder andere temperatuurwisselingen kan een sterretje namelijk gemakkelijk een barst worden. Bij van Mossel is reparatie altijd de eerste optie. Alleen als het echt niet anders kan, wordt de ruit vervangen. Is het sterretje niet groter dan een 2 Euro muntstuk (2,6 cm doorsnede), dan kan de beschadiging vrijwel altijd perfect gerepareerd worden.

Het grootste gedeelte van de schades kunnen worden verholpen door gebruik te maken van een speciale techniek. Na het verwijderen van vocht en lucht in de beschadiging wordt er, onder hoge druk, een kleine hoeveelheid glasheldere kunsthars in de beschadiging gebracht. Deze hars wordt daarna onder invloed van UV licht uitgehard waardoor de autoruit zijn oorspronkelijke sterkte weer terug krijgt. Met een speciale polish wordt tot slot het inslagpunt vervolgens keurig glad afgewerkt. De beschadiging wordt bijna onzichtbaar en u heeft grotere schade en kosten weten te voorkomen.

Aarzel dus niet bij autoruitschade en neem direct contact op met Van Mossel per telefoon op +31 (0)88 087 01 50 of ga naar vanmosselautoschade.nl.

Terug

07-09-2020

Dyckhaven - Pettelaarpark 110 5216 PS 's-Hertogenbosch  - info@dyckhaven.nl

Dyckhaven is onderdeel van Summa Groep