Pakketverzekering

De laatste jaren is het verzekeringspakket steeds populairder geworden. Dit is niet vreemd aangezien de premieopslag en administratieve kosten bij een pakketverzekering maar 1 keer worden doorberekend. Daarnaast zijn er geen overlappingen, krijgt u maar 1 nota thuisgestuurd en voor alle verzekeringen heeft u 1 aanspreekpunt. Ook kun u het verzekeringspakket eenvoudig bekijken in onze Zekerheden app.

Unieke samenstelling

Dyckhaven Verzekeringen heeft een uniek samengesteld verzekeringspakket met producten van verschillende verzekeraars. Wij hebben ons best gedaan om het beste uit de markt te combineren in 1 pakket. We hebben daarbij gekeken naar prijs en voorwaarden. Bovendien controleren wij jaarlijks de samenstelling van het pakket zodat het pakket up-to-date blijft.

Premievoordeel

Het combineren van de diverse verzekeringsvormen brengt ook voordeel met zich mee. Uw pakket kent niet langer overlappen en u kunt tevens genieten van pakketkorting.

Vrijblijvend aanbod

Onze specialisten zitten voor u klaar om een vrijblijvend voorstel voor u te verzorgen: neem contact op met Dyckhaven Verzekeringen

Terug

01-10-2017

Dyckhaven - Pettelaarpark 110 5216 PS 's-Hertogenbosch  - info@dyckhaven.nl

Dyckhaven is onderdeel van Summa Groep