Overstapweken

Het overstappen met uw verzekeringen is nog nooit zo makkelijk geweest als tijdens de overstapweken. Van de meeste particuliere verzekeringen kunt u direct af, meestal met een opzegtermijn van een maand. Maar ja wat dan? Wij helpen u een handje tijdens de overstapweken van Dyckhaven. Dit doen wij voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Pakketvoordeel
De meeste particuliere verzekeringspakketten bieden voordeel als u daar meerdere verzekeringen in onderbrengt. Onze pakketpolis kent een korting die maar liefst kan oplopen tot 15%. Bovendien sluiten in zo'n pakket de dekkingen goed op elkaar aan en kunt u in één oogopslag zien wat u verzekerd heeft. Voor al uw verzekeringen kunt u dan terecht bij de specialisten van Dyckhaven Verzekeringen. Zij staan u bij met raad en daad. 

Hoe werkt het?
Hoe gaat het nu in zijn werk?  U maakt met uw smartphone foto's van uw polissen en mailt deze naar info@dyckhaven.nl . Op basis van deze gegevens maken wij voor u een nieuw advies, afgestemd op uw huidige situatie. Indien er premievoordeel of betere voorwaarden zijn, verwerken wij dat in ons voorstel. Geen loze beloftes, geen schreeuwende kreten maar gewoon een goed en eerlijk advies.

Raad van Advies
Onze Raad van Advies beoordeelt ieder kwartaal onze kwaliteit. Zowel in uitvoering als in verzekeringsproducten. Zo bent u er van verzekerd dat wij er alles aan doen om u goed te adviseren!  

Welkom bij Dyckhaven
Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten als nieuwe relatie van ons kantoor. Heeft u vragen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen: 088-7654045. Wij helpen u graag!

Terug

01-10-2016

Dyckhaven - Pettelaarpark 110 5216 PS 's-Hertogenbosch  - info@dyckhaven.nl

Dyckhaven is onderdeel van Summa Groep