Garageverzekering

Verzekeraar Delta Lloyd zegt haar portefeuille garageverzekering op per 01-01-2017. De garagebedrijven die bij Delta Lloyd verzekerd zijn, krijgen daarvan deze week bericht en moeten op zoek naar een nieuwe verzekeraar. Wordt u ook geconfronteerd met een opzegging? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Garageverzekering Dyckhaven
Garageverzekering bij Dyckhaven is een goede keuze! De garageverzekering of garagepolis is een combinatie van verschillende verzekeringsvormen waarbij de algemene aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) de basis is. Daarnaast is er sprake van een op het garagebedrijf toegespitste motorrijtuigverzekering. De garageverzekering dekt schade toegebracht mèt motorrijtuigen (van het bedrijf of van klanten), schade áán motorrijtuigen van klanten tijdens reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, en schade door een verkeerde en onjuiste uitvoering van de werkzaamheden aan het motorrijtuig. Het opnieuw uitvoeren van deze werkzaamheden is uitgesloten.

Offerte garageverzekering
U kunt bij ons een offerte opvragen voor uw garageverzekering. U dient rekening te houden met een opzegtermijn van 2 maanden. De contractsduren zijn per verzekeraar verschillend. U dient hiervoor uw polisblad te raadplegen. Indien hierover onduidelijkheid bestaat kunt u met ons contact opnemen. Om de procedure te versnellen is het raadzaam uw bestaande garagepolis naar ons te mailen: info@dyckhaven.nl

Terug

26-10-2016

Dyckhaven - Pettelaarpark 110 5216 PS 's-Hertogenbosch  - info@dyckhaven.nl

Dyckhaven is onderdeel van Summa Groep