APS pensioenteam

Samenwerkingspartner APS Pensioen- en Inkomensteam

Hoe heeft u het pensioen voor uw medewerkers geregeld? En heeft u als ondernemer zelf al de nodige voorzieningen getroffen voor uw pensioen? En wat als uw medewerkers arbeidsongeschikt worden? Allemaal pensioen- en inkomensvraagstukken waar u als ondernemer mee te maken hebt. Om u met deze vraagstukken zo goed mogelijk te helpen, werken wij samen met APS Pensioen- en Inkomensteam. We stellen ze graag aan u voor.

Wie is APS Pensioen- en Inkomensteam?

APS Pensioen- en Inkomensteam is hét adviesbureau voor al uw pensioen- en inkomensvraagstukken. Naast het advies dat zij geven, beheren zij ook pensioen- en inkomensregelingen. Zij werken uitsluitend met specialisten die op basis van jarenlange ervaring en kennis hun vak verstaan. Het doel dat zij hebben is om u volledig te ontzorgen zodat u tijd heeft om te ondernemen. Op die manier maken zij pensioen en inkomen helder voor nu en later.

Wilt u in contact komen?

Benieuwd wat APS Pensioen- en Inkomensteam voor u en uw klanten kan betekenen? Neem gerust contact op via het telefoonnummer 088 27 70 000 of mail naar aps@helderoverpensioen.nl.

Terug

30-05-2019

Dyckhaven - Pettelaarpark 110 5216 PS 's-Hertogenbosch  - info@dyckhaven.nl

Dyckhaven is onderdeel van Summa Groep