Aflossingsblij

Is uw hypotheek - of een gedeelte ervan - aflossingsvrij? Bij een aflossingsvrije hypotheek lost u gedurende de looptijd niks af. Maar weet u al hoe u af gaat lossen aan het einde van de looptijd? Het is goed om de mogelijkheden nu alvast te onderzoeken, namelijk...

  • Is uw inkomen in de toekomst lager dan nu, door bijvoorbeeld pensioen? Dat heeft impact op betaalbaarheid van uw hypotheek.
  • Wilt u uw hypotheek verlengen? Dat hangt af van uw toekomstige inkomen en niet van overwaarde.
  • Wist u dat na 30 jaar de hypotheekrenteaftrek vervalt? Mogelijk stijgen daardoor uw netto lasten.

Weet u al wat u gaat doen of wilt u weten wat het voor u betekent? Ga er mee aan de slag en bekijk uw situatie desgewenst met uw bank, hypotheekverstrekker of financieel adviseur. Dat woont stukken prettiger. Dat maakt aflossingsblij.

Wat is een aflossingsvrije hypotheek?
Bij een aflossingsvrije hypotheek hoeft u tijdens de looptijd niets van uw hypotheekschuld terug te betalen. U betaalt alleen rente. Bij de meeste banken moet u aan het einde van de looptijd de openstaande hypotheekschuld in één keer terugbetalen. Tussentijds kunt u vaak wel een bepaald bedrag kosteloos aflossen. Bij een aantal banken loopt de hypotheek door en is verlenging niet nodig. Bekijk de voorwaarden van uw hypotheek.
Laat u goed adviseren!
Daarom consument, laat u goed informeren/adviseren door een onafhankelijk financieel adviseur/hypothecair planner! Wij vinden dat juist de persoonlijke situatie enorm van belang is en dat daarom een goed advies nodig is om de juiste blijdschap te krijgen over je hypotheek. Wij zijn er voor inzicht om zo juiste keuzes te maken.
Terug

01-10-2018

Dyckhaven - Pettelaarpark 110 5216 PS 's-Hertogenbosch  - info@dyckhaven.nl

Dyckhaven is onderdeel van Summa Groep