Aanvullend verzekerd: IXORG

Ixorg biedt unieke ongevallenverzekeringen voor schade aan uw gebit en/of fysio. U kunt Ixorg combineren met elke basiszorgverzekering van elke verzekeraar. Zo staat u nooit onverwachts voor grote uitgaven, als er écht iets gebeurt.

Combineer daarom Ixorg met uw basisverzekering en u bent verzekerd voor de echte risico's voor fysio en tandarts. Dit kan al vanaf €3,95 per maand!

Ixorg tandongevallenverzekering

Wanneer u door een ongeval gebitsschade oploopt, kan dit hoge zorgkosten met zich meebrengen. Dek dit risico daarom af met de tand ongevallenverzekering van ixorg.

Aanvullende fysiotherapie verzekering

Als u een fysiek zwaar beroep hebt of veel sport heeft u een grotere kans op een (sport)-ongeval of ernstige blessures. Dit kan hoge kosten met zich meebrengen als u hiervoor niet verzekerd bent. In die gevallen biedt de ongevallenverzekering van Ixorg uitkomst.

Ixorg ongevallen combipakket: Ixorg, zorg voor jezelftanheelkunde en fysiotherapie

De belangrijkste risico’s voor fysio en tandarts verzekerd voor slechts €5,95 per maand. Kiest u voor Ixorg mondzorg én Ixorg fysiotherapie? Dan heeft u dekking voor schade aan uw gebit na een ongeval. Tevens bent u verzekerd voor de fysio na een ongeval en bij bepaalde ernstige blessures.

Aanvullende diensten

Ixorg biedt u een totaal concept dat gericht is op zorg en zorgverzekeringen. Via deze link kunt u de aanvullende services bekijken: Ixorg Services

Uw verzekering kunt u hier eenvoudig aanvragen: aanvragen Ixorg Verzekering

Terug

06-04-2020

Dyckhaven - Pettelaarpark 110 5216 PS 's-Hertogenbosch  - info@dyckhaven.nl

Dyckhaven is onderdeel van Summa Groep