Nieuwsbrief - reiseditie 2019

Beste vakantieganger,

Een reisverzekering is misschien wel de verzekering die via internet het meest gesloten wordt? De reisverzekering is ook de verzekering waar vervolgens de meeste fouten mee worden gemaakt. Zo net voor de zomervakantie leek het ons daarom goed eens extra aandacht te besteden aan het verzekeren van de vakantie. Mocht u na het lezen van deze speciale nieuwsbrief toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten zitten klaar om u te helpen.

  • Hoe groot is dekkingsgebied Europa?
  • Zijn de kinderen altijd verzekerd?
  • Doorlopende annuleringsverzekering
  • Maar ik heb toch een zorgverzekering!
  • Pechhulp voor auto of motor
  • Hoe zit het eigenlijk met mijn bagage?
  • Dyckhaven Reistips
  • Download de ZekerhedenApp
  • Dyckhaven op Facebook

Wij wensen u een veilige en vooral prettige vakantie toe!

Met vriendelijke groet,

Henk Smit
Dyckhaven VerzekeringenHoe groot is dekkingsgebied Europa?

Veel mensen sluiten een reisverzekering af met dekkingsgebied Europa. Of kiezen voor de zekerheid een reisverzekering met werelddekking. Want met werelddekking zit je natuurlijk altijd goed? In heel veel gevallen is het niet nodig om een reisverzekering met werelddekking af te sluiten. Het is zonde om premie te betalen voor een dekking die u niet gebruikt!

Een aflopende of korte reisverzekering heeft veelal andere keuze mogelijkheden. Dat zit hem voornamelijk in de landen Canada en de Verenigde Staten. Goed om daar wat extra aandacht aan te besteden.

Via onderstaande link kunt u het overzicht van de landen raadplegen.

Lees meer


Zijn de kinderen altijd verzekerd?

Kinderen gaan steeds vroeger zelf op vakantie, met of zonder vriend of vriendin. Vaak wordt door de reisorganisatie een verzekering aangeboden en voor u het in de gaten heeft is de verzekering gesloten. Weten uw kinderen veel? Ach, het is ook maar een paar tientjes...

En hoe zit het met samengestelde gezinnen en uitwonende studerende kinderen? In veel gevallen zien wij dat er onnodig veel reisverzekeringen worden gesloten. De premie die teveel betaald wordt kunt u beter uitgeven in het land van bestemming.

Lees meer hierover via onderstaande link.

Lees meer


Doorlopende annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering is niet verplicht, maar wel verstandig. Hiermee bent u verzekerd voor annuleringskosten, ongebruikte reisdagen, annulering na ziekenhuisopname en voor gedwongen eerdere terugkeer. De dekking voor annuleringskosten is van kracht bij annulering in verband met bijvoorbeeld overlijden, ernstige ziekte of ernstig letsel door een ongeval van een partner of familie, zwangerschap, een onverwachte nieuwe woning of wanneer u plotseling werkloos wordt.

U bent verzekerd voor ongebruikte reisdagen bij ziekenhuisopname van u of een andere verzekerde, of wanneer een verzekerde beslist thuis aanwezig moet zijn.

Lees meer via onderstaande link.

Lees meer


Maar ik heb toch een zorgverzekering!

Vaak krijgen wij te horen dat het verzekeren van medische kosten op de reisverzekering niet nodig is. Er is immers al een zorgverzekering. Maar is dat ook zo?

Medische kosten in het buitenland worden vergoed door uw zorgverzekering. Deze vergoeding kan te laag zijn. Hierdoor moet u alsnog zelf een gedeelte van de kosten betalen. Deze kosten kunt u  meeverzekeren via een aanvullende zorgverzekering of via de dekking geneeskundige kosten op uw doorlopende reisverzekering.

Lees meer via onderstaande link of neem contact met ons op.

Lees meer


Pechhulp voor auto of motor

Pech krijgen kan altijd. Daarom is Pechhulp van Allianz Global Assistance de ideale aanvulling op uw autoverzekering. Met deze Pechhulp kunt u rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor. Als u pech krijgt, dan staat er een netwerk van professionele hulpverleners klaar om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Lees meer via onderstaande link.

Lees meer


Hoe zit het eigenlijk met mijn bagage?

Uw bagage is verzekerd op de reisverzekering maar is in waarde wel gemaximeerd. Bij de meeste verzekeraars zijn diefstal, verlies en beschadiging van uw bagage verzekerd binnen de basisdekking. Bij een aantal verzekeraars kunt u de dekking voor uw bagage verhogen.

Binnen de bagagedekking gelden vaak aparte maximum bedragen voor kostbare spullen zoals foto-, film-, videoapparatuur,  of sieraden. Maar ook voor bijvoorbeeld uw sportuitrusting of uw fiets. Het is verstandig om na te gaan of er een eigen risico geldt bij een schade aan je bagage. Ook is er bij verlies een afschrijving van toepassing.

Raadpleeg uw polisblad voor de juiste verzekerde bedragen of neem contact met ons op.

Lees meer


Dyckhaven reistips

Voorkomen is beter dan genezen. In veel gevallen komt de wijsheid pas achteraf en dat kan leiden tot problemen. Ook bij het indienen van een mogelijke schade. Om hierbij te helpen, hebben wij een belangrijk aantal reistips op een rijtje gezet. Het is verstandig deze voor vertrek nog even door te nemen. Vast en zeker dat u er één over het hoofd heeft gezien!  

De tips kunt u altijd online raadplegen op onze website. Mocht u hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer


Dyckhaven Zekerheden app

Met de Dyckhaven ZekerhedenApp heeft u al uw verzekeringsgegevens bij de hand, inclusief de Groene Kaart. Wel zo makkelijk als u in het buitenland zit. Heeft u even " geen bereik"? Geen probleem. De app onthoudt de laatste gegevens.

De app is ontwikkeld door Acura Assuradeuren en u kunt de app via de zoekterm "Zekerheden" eenvoudig downloaden in de Apple App Store of in de Google Play Store.

Lees meer


Dyckhaven op Facebook

Wist u dat Dyckhaven Verzekeringen een eigen Facebook pagina heeft? Gemiddeld 2x in de week plaatsen wij daarop nieuws en wetenswaardigheden.

Wij vinden het leuk als u onze Facebook pagina beloont met een like en uw recensie over Dyckhaven Verzekeringen achterlaat.

Lees meer

 

 


 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u als klant bij ons geregistreerd staat.
Problemen om dit bericht te bekijken? Bekijk in uw browser. Wilt u geen berichten meer ontvangen? Afmelden.