Ongevallen

Ongevallenverzekering

Soms krijgt u in uw leven te maken met vervelende gebeurtenissen. Stel dat u invalide blijft na een ongeval. Of u overlijdt door een ongeval. In die situaties wilt u niet ook nog te maken krijgen met extra kosten. Of extra kosten voor uw nabestaanden. Die extra kosten zijn er vaak wel. Omdat de uitvaart meer kost dan gedacht. Of omdat een deel van uw inkomen wegvalt als u invalide blijft. Of omdat u uw huis moet veranderen om er te blijven wonen. Dit zijn extra kosten die u niet kunt declareren. U bent verzekerd voor deze financiële gevolgen en extra kosten met de Ongevallenverzekering van Dyckhaven verzekeringen.

Waar bent u voor verzekerd?

  • Overlijdt u of iemand uit uw gezin door een ongeval? Of raakt u of iemand uit uw gezin invalide door een ongeval? Dan ontvangt u of ontvangen uw nabestaanden een uitkering.
  • U bent verzekerd voor veel soorten ongevallen. Zoals bijvoorbeeld vallen van de trap, vergiftiging, verdrinking, een fietsongeval en mishandeling.
  • Het maakt niet uit waar het ongeluk gebeurt: thuis, op het werk, op school, op reis, in Nederland of in het buitenland.

Dyckhaven- Postbus 156- 5490 AD Sint Oedenrode - info@dyckhaven.nl